#RequestGYWYL Update

Just nu har vi en internationell kampanj #RequestGYWYL som pågår! Från att låten inte spelats på en enda station så fick vi nyligen uppdateringen av att låten spelats på x antal stationer igår tack vare vår kampanj och att drygt 40K människor hörde låten via radio :) En riktigt bra start skulle jag vilja säga för att vara första dagen den spelas på radio.
 
Det krävs dock en hel del tweets för att stationerna ska spela låtarna, eftersom de helst vill att man ska fylla i formulär, så se till att skaffa ett twitter konto och hjälp oss att requesta Give You What You Like till de största stationerna i USA, Kanada och Brazilien! Samt glöm inte att titta på inlägget under detta för att önska på svenska stationer, BanditRock spelade låten förra året faktiskt - så fyll gärna in detta formulär på BanditRock!
 
Ni med twitter kan enkelt via dator önska låten via dessa länkar:
 
Ni behöver ej önska hos varje station om ni ej har tid, men med hjälp av denna tumblr så kan vi alltså önska med bara två klick! Så önska gärna hos några stationer i varje land! Önska helst från toppen neråt då de är länkade efter radions popurlaritet! 
Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: